|
Alphabetical by Code:
8D3 - Sisseton, SD ABE - Allentown, PA ABI - Abilene, TX ABQ - Albuquerque, NM ABR - Aberdeen, SD ACT - Waco, TX ACY - Atlantic City, NJ AFW - Fort Worth (Alliance), TX AGS - Augusta (Bush Field), GA ALB - Albany, NY ALO - Waterloo, IA ALS - Alamosa, CO AMA - Amarillo, TX AND - Anderson, SC ANJ - Sault Sainte Marie, MI APN - Alpena, MI APX - Gaylord, MI ATL - Atlanta, GA ATT - Austin (Camp Mabry), TX ATY - Watertown, SD AUS - Austin (Bergstrom), TX AUW - Wausau, WI AVL - Asheville, NC AVP - Avoca, PA BDL - Hartford, CT BDR - Bridgeport, CT BFF - Scottsbluff, NE BFL - Bakersfield, CA BGD - Borger, TX BGM - Binghamton, NY BGR - Bangor, ME BHM - Birmingham, AL BIL - Billings, MT BIS - Bismarck, ND BKW - Beckley, WV BLF - Bluefield, WV BNA - Nashville, TN BOI - Boise, ID BOS - Boston, MA BRL - Burlington, IA BTV - Burlington, VT BUF - Buffalo, NY BWG - Bowling Green, KY BWI - Baltimore, MD CAE - Columbia, SC CAK - Akron-Canton, OH CAO - Clayton, NM CAR - Caribou, ME CDS - Childress, TX CHA - Chattanooga, TN CHS - Charleston, SC CID - Cedar Rapids, IA CLE - Cleveland, OH CLT - Charlotte, NC CMH - Columbus, OH CNK - Concordia, KS CON - Concord, NH COS - Colorado Springs, CO COU - Columbia, MO CPR - Casper, WY CRG - Jacksonville (Craig Municipal), FL CRW - Charleston, WV CVG - Cincinnati, OH CYS - Cheyenne, WY DAL - Dallas (Love Field), TX DAN - Danville, VA DAY - Dayton, OH DBQ - Dubuque, IA DCA - Washington (National), DC DCU - Decatur, AL DDC - Dodge City, KS DEN - Denver, CO DEQ - De Queen, AR DFW - Dallas-Fort Worth, TX DHT - Dalhart, TX DLH - Duluth, MN DRT - Del Rio, TX DSM - Des Moines, IA DTW - Detroit, MI DVN - Davenport, IA DYR - Dyersburg, TN EAU - Eau Claire, WI EAX - Pleasant Hill, MO ECG - Elizabeth City, NC EET - Alabaster, AL EKN - Elkins, WV EKO - Elko, NV ELD - El Dorado, AR ELP - El Paso, TX ERI - Erie, PA EVV - Evansville, IN EWR - Newark, NJ FAR - Fargo, ND FAT - Fresno, CA FGF - Grand Forks (NWS), ND FLG - Flagstaff, AZ FNT - Flint, MI FSD - Sioux Falls, SD FWA - Fort Wayne, IN GEG - Spokane (Airport), WA GFK - Grand Forks (Airport), ND GGG - Longview, TX GGW - Glasgow, MT GJT - Grand Junction, CO GLD - Goodland, KS GPI - Kalispell, MT GRB - Green Bay, WI GRI - Grand Island, NE GRR - Grand Rapids, MI GSO - Greensboro, NC GSP - Greenville-Spartanburg, SC GTF - Great Falls, MT GUY - Guymon, OK HJO - Hanford, CA HKY - Hickory, NC HLN - Helena, MT HON - Huron, SD HSI - Hastings, NE HSV - Huntsville, AL HTL - Houghton Lake, MI HTS - Huntington, WV HVR - Havre, MT IAD - Washington (Dulles), DC ICT - Wichita, KS ILG - Wilmington, DE ILM - Wilmington, NC ILX - Lincoln, IL IND - Indianapolis, IN INL - International Falls, MN IOW - Iowa City, IA IPT - Williamsport, PA ISN - Williston, ND ISP - Islip, NY ISW - Wisconsin Rapids, WI IWX - North Webster, IN JAX - Jacksonville (International), FL JBR - Jonesboro, AR JFK - New York (Kennedy), NY JKL - Jackson, KY LAN - Lansing, MI LAS - Las Vegas, NV LBB - Lubbock, TX LBF - North Platte, NE LEX - Lexington, KY LFK - Lufkin, TX LGA - New York (LaGuardia), NY LIT - Little Rock (Adams Field), AR LND - Lander, WY LNK - Lincoln, NE LSE - La Crosse, WI LWS - Lewiston, ID LYH - Lynchburg, VA LZK - North Little Rock, AR MAE - Madera, CA MAF - Midland, TX MBG - Mobridge, SD MBS - Saginaw, MI MCE - Merced, CA MCI - Kansas City (Airport), MO MCW - Mason City, IA MDT - Harrisburg, PA MEG - Memphis (NWS), TN MEH - Meacham, OR MEM - Memphis (Airport), TN MFD - Mansfield, OH MFI - Marshfield, WI MFR - Medford, OR MGM - Montgomery, AL MHE - Mitchell, SD MKC - Kansas City (Downtown), MO MKE - Milwaukee, WI MKG - Muskegon, MI MKL - Jackson, TN MLI - Moline, IL MLU - Monroe, LA MOB - Mobile, AL MPX - Chanhassen (Minneapolis NWS), MN MQT - Marquette, MI MSL - Muscle Shoals, AL MSN - Madison, WI MSO - Missoula, MT MSP - Minneapolis, MN NYC - New York (Central Park), NY OAX - Omaha (Valley), NE OFK - Norfolk, NE OKC - Oklahoma City, OK OMA - Omaha (Eppley), NE ORD - Chicago (O'Hare), IL ORF - Norfolk, VA ORH - Worcester, MA OTX - Spokane (NWS), WA P28 - Medicine Lodge, KS PAH - Paducah, KY PDT - Pendleton, OR PHL - Philadelphia, PA PIA - Peoria, IL PIH - Pocatello, ID PIR - Pierre, SD PIT - Pittsburgh, PA PNS - Pensacola, FL PSC - Pasco, WA PUB - Pueblo, CO PVD - Providence, RI PWM - Portland, ME RAP - Rapid City, SD RDU - Raleigh-Durham, NC RFD - Rockford, IL RHI - Rhinelander, WI RIC - Richmond, VA RIW - Riverton, WY RNK - Blacksburg, VA RNO - Reno, NV ROA - Roanoke, VA ROC - Rochester, NY ROW - Roswell, NM RST - Rochester, MN SAT - San Antonio, TX SAV - Savannah, GA SBN - South Bend, IN SBY - Salisbury, MD SDF - Louisville, KY SEA - Seattle-Tacoma (Airport), WA SEW - Seattle (NWS), WA SGF - Springfield, MO SHV - Shreveport, LA SJT - San Angelo, TX SLC - Salt Lake City, UT SPI - Springfield, IL SPS - Wichita Falls, TX SSI - Brunswick, GA STC - St. Cloud, MN STJ - St. Joseph, MO STL - St. Louis, MO SUX - Sioux City, IA SYR - Syracuse, NY TCL - Tuscaloosa, AL TOL - Toledo, OH TOP - Topeka, KS TRI - Bristol (Tri-Cities Airport), TN TUL - Tulsa, OK TUP - Tupelo, MS TUS - Tucson, AZ TXK - Texarkana, AR TYR - Tyler, TX TYS - Knoxville, TN UNR - East Rapid City (NWS), SD VCT - Victoria, TX VTN - Valentine, NE WAL - Wallops Island, VA WMC - Winnemucca, NV YKM - Yakima, WA YNG - Youngstown, OH 252 locations... |
Alphabetical by State:
EET - Alabaster, AL BHM - Birmingham, AL DCU - Decatur, AL HSV - Huntsville, AL MOB - Mobile, AL MGM - Montgomery, AL MSL - Muscle Shoals, AL TCL - Tuscaloosa, AL DEQ - De Queen, AR ELD - El Dorado, AR JBR - Jonesboro, AR LIT - Little Rock (Adams Field), AR LZK - North Little Rock, AR TXK - Texarkana, AR FLG - Flagstaff, AZ TUS - Tucson, AZ BFL - Bakersfield, CA FAT - Fresno, CA HJO - Hanford, CA MAE - Madera, CA MCE - Merced, CA ALS - Alamosa, CO COS - Colorado Springs, CO DEN - Denver, CO GJT - Grand Junction, CO PUB - Pueblo, CO BDR - Bridgeport, CT BDL - Hartford, CT IAD - Washington (Dulles), DC DCA - Washington (National), DC ILG - Wilmington, DE CRG - Jacksonville (Craig Municipal), FL JAX - Jacksonville (International), FL PNS - Pensacola, FL ATL - Atlanta, GA AGS - Augusta (Bush Field), GA SSI - Brunswick, GA SAV - Savannah, GA BRL - Burlington, IA CID - Cedar Rapids, IA DVN - Davenport, IA DSM - Des Moines, IA DBQ - Dubuque, IA IOW - Iowa City, IA MCW - Mason City, IA SUX - Sioux City, IA ALO - Waterloo, IA BOI - Boise, ID LWS - Lewiston, ID PIH - Pocatello, ID ORD - Chicago (O'Hare), IL ILX - Lincoln, IL MLI - Moline, IL PIA - Peoria, IL RFD - Rockford, IL SPI - Springfield, IL EVV - Evansville, IN FWA - Fort Wayne, IN IND - Indianapolis, IN IWX - North Webster, IN SBN - South Bend, IN CNK - Concordia, KS DDC - Dodge City, KS GLD - Goodland, KS P28 - Medicine Lodge, KS TOP - Topeka, KS ICT - Wichita, KS BWG - Bowling Green, KY JKL - Jackson, KY LEX - Lexington, KY SDF - Louisville, KY PAH - Paducah, KY MLU - Monroe, LA SHV - Shreveport, LA BOS - Boston, MA ORH - Worcester, MA BWI - Baltimore, MD SBY - Salisbury, MD BGR - Bangor, ME CAR - Caribou, ME PWM - Portland, ME APN - Alpena, MI DTW - Detroit, MI FNT - Flint, MI APX - Gaylord, MI GRR - Grand Rapids, MI HTL - Houghton Lake, MI LAN - Lansing, MI MQT - Marquette, MI MKG - Muskegon, MI MBS - Saginaw, MI ANJ - Sault Sainte Marie, MI MPX - Chanhassen (Minneapolis NWS), MN DLH - Duluth, MN INL - International Falls, MN MSP - Minneapolis, MN RST - Rochester, MN STC - St. Cloud, MN COU - Columbia, MO MCI - Kansas City (Airport), MO MKC - Kansas City (Downtown), MO EAX - Pleasant Hill, MO SGF - Springfield, MO STJ - St. Joseph, MO STL - St. Louis, MO TUP - Tupelo, MS BIL - Billings, MT GGW - Glasgow, MT GTF - Great Falls, MT HVR - Havre, MT HLN - Helena, MT GPI - Kalispell, MT MSO - Missoula, MT AVL - Asheville, NC CLT - Charlotte, NC ECG - Elizabeth City, NC GSO - Greensboro, NC HKY - Hickory, NC RDU - Raleigh-Durham, NC ILM - Wilmington, NC BIS - Bismarck, ND FAR - Fargo, ND FGF - Grand Forks (NWS), ND GFK - Grand Forks (Airport), ND ISN - Williston, ND GRI - Grand Island, NE HSI - Hastings, NE LNK - Lincoln, NE OFK - Norfolk, NE LBF - North Platte, NE OMA - Omaha (Eppley), NE OAX - Omaha (Valley), NE BFF - Scottsbluff, NE VTN - Valentine, NE CON - Concord, NH ACY - Atlantic City, NJ EWR - Newark, NJ ABQ - Albuquerque, NM CAO - Clayton, NM ROW - Roswell, NM EKO - Elko, NV LAS - Las Vegas, NV RNO - Reno, NV WMC - Winnemucca, NV ALB - Albany, NY BGM - Binghamton, NY BUF - Buffalo, NY ISP - Islip, NY NYC - New York (Central Park), NY JFK - New York (Kennedy), NY LGA - New York (LaGuardia), NY ROC - Rochester, NY SYR - Syracuse, NY CAK - Akron-Canton, OH CVG - Cincinnati, OH CLE - Cleveland, OH CMH - Columbus, OH DAY - Dayton, OH MFD - Mansfield, OH TOL - Toledo, OH YNG - Youngstown, OH GUY - Guymon, OK OKC - Oklahoma City, OK TUL - Tulsa, OK MEH - Meacham, OR MFR - Medford, OR PDT - Pendleton, OR ABE - Allentown, PA AVP - Avoca, PA ERI - Erie, PA MDT - Harrisburg, PA PHL - Philadelphia, PA PIT - Pittsburgh, PA IPT - Williamsport, PA PVD - Providence, RI AND - Anderson, SC CHS - Charleston, SC CAE - Columbia, SC GSP - Greenville-Spartanburg, SC ABR - Aberdeen, SD UNR - East Rapid City (NWS), SD HON - Huron, SD MHE - Mitchell, SD MBG - Mobridge, SD PIR - Pierre, SD RAP - Rapid City, SD FSD - Sioux Falls, SD 8D3 - Sisseton, SD ATY - Watertown, SD TRI - Bristol (Tri-Cities Airport), TN CHA - Chattanooga, TN DYR - Dyersburg, TN MKL - Jackson, TN TYS - Knoxville, TN MEM - Memphis (Airport), TN MEG - Memphis (NWS), TN BNA - Nashville, TN ABI - Abilene, TX AMA - Amarillo, TX AUS - Austin (Bergstrom), TX ATT - Austin (Camp Mabry), TX BGD - Borger, TX CDS - Childress, TX DHT - Dalhart, TX DAL - Dallas (Love Field), TX DFW - Dallas-Fort Worth, TX DRT - Del Rio, TX ELP - El Paso, TX AFW - Fort Worth (Alliance), TX GGG - Longview, TX LBB - Lubbock, TX LFK - Lufkin, TX MAF - Midland, TX SJT - San Angelo, TX SAT - San Antonio, TX TYR - Tyler, TX VCT - Victoria, TX ACT - Waco, TX SPS - Wichita Falls, TX SLC - Salt Lake City, UT RNK - Blacksburg, VA DAN - Danville, VA LYH - Lynchburg, VA ORF - Norfolk, VA RIC - Richmond, VA ROA - Roanoke, VA WAL - Wallops Island, VA BTV - Burlington, VT PSC - Pasco, WA SEW - Seattle (NWS), WA SEA - Seattle-Tacoma (Airport), WA GEG - Spokane (Airport), WA OTX - Spokane (NWS), WA YKM - Yakima, WA EAU - Eau Claire, WI GRB - Green Bay, WI LSE - La Crosse, WI MSN - Madison, WI MFI - Marshfield, WI MKE - Milwaukee, WI RHI - Rhinelander, WI AUW - Wausau, WI ISW - Wisconsin Rapids, WI BKW - Beckley, WV BLF - Bluefield, WV CRW - Charleston, WV EKN - Elkins, WV HTS - Huntington, WV CPR - Casper, WY CYS - Cheyenne, WY LND - Lander, WY RIW - Riverton, WY ...covering 48 states! |